27 november 2021
Bruidsmode groningen

5 leuke dingen om te doen met jouw trouwjurk na de bruiloft

De grote dag is aangebroken. Eindelijk mag je jouw prachtige bruidsmode uit Groningen aan! Maar, de dag waar jij zo lang op heb gewacht, gaat helaas ook weer voorbij. En wat doe je dan met je trouwjurk? In deze blog delen wij 5 leuke dingen om na de bruiloft met je jurk te doen.

PS. Moet jullie bruiloft nog plaatsvinden en heb je nog geen jurk gescoord? Ga dan eens langs bij Bruidsmode Queeny’s!

It’s all about the pictures

Na de bruiloft mag in principe alles. Je hoeft immers geen rekening meer te houden met een bruidsjurk die vies wordt, dus niets is te gek! Hou een fotoshoot aan het strand of ga lekker in het water lopen. Plan een bezoek aan de dierentuin en vraag om een shoot tussen de dieren. Heb je iets met het platteland? Loop dan met een gerust hart door de weilanden. Gebruik verf, modder, kleurpoeder, het kan allemaal! De fotoshoot hoeft bovendien helemaal niet op de dag van jullie trouwdag zelf. Het kan ook prima erna. Of misschien wel een extra shoot? Hiermee heb je een leuke herinnering en hele leuke foto’s om op terug te kijken.

Maak er een gezellige avond van!

Zijn jouw vriendinnen ook getrouwd? Organiseer dan een meidenavond en laat iedereen haar jurk meenemen! Lekker borrelen terwijl jullie helemaal opgedoft in jullie trouwjurk zitten. Dat wordt zeker een leuke avond!

Wie goed doet, ontmoet

Iets goeds doen met je trouwjurk? Bedenk dan een manier om geld op te halen voor een goed doel. Naast dat je jouw trouwjurk kunt doneren, kun je er namelijk ook allerlei andere gekke stunts mee uithalen. Zo rende er bijvoorbeeld iemand een marathon in haar bruidsjurk om geld in te zamelen voor KiKa.

Doneer je trouwjurk

Niet iedereen heeft het breed genoeg om een bruidsjurk te kunnen kopen. Hoe fijn is het dan om een gratis trouwjurk te krijgen. Geef je trouwjurk cadeau en laat iemand anders nogmaals van je trouwjurk genieten!

Gebruik de jurk opnieuw

Wil je jouw bruidsjurk letterlijk een tweede leven inblazen? Laat hem dan vermaken tot lingeriesetje of cocktailjurk. De stof kan vaak ook geverfd worden. Per trouwjurk hangt het ervan af wat er mogelijk is. Vraag dit even na bij de kleermaker bij jou in de buurt!