22 oktober 2021
schuberth c4 pro

Comfortabele stille helm

Wanneer je op zoek bent naar een helm die echt het geluid tegen moet houden tijdens het rijden op de motor, kun je niet om de schubert c4 pro heen. De voorganger van deze helm was al geweldig, maar op een aantal punten is de helm nog meer verbeterd. Met name op het gebied van de pasvorm, zijn er grote verbeterpunten aangebracht met het nieuwe model. Heb je de helm op dan voel je direct dat je te maken hebt met een beter exemplaar dan zijn voorgangers. 

Buitenschaal van de helm

Om de bescherming te garanderen is de buitenschaal van de helm gemaakt van glasvezel matrix, het gewicht van de hem is slechts ruim een kilo door het gebruikt van dit materiaal. Ook de binnenkant van de helm is erg comfortabel, de fluweelzachte stof voelt lekker zacht aan op je hoofd. In het wang kussen is de microfoon geplaatst, dit zorgt voor nog betere geluidskwaliteit en minder geruis. De helm is ook uitgerust met een nieuw vizier, met een zogenaamde pinlock lens. 

schuberth c4 pro

Aerodynamisch perfect

Zodra je met de schubert c4 pro gaat rijden, merk je dat de vorm perfect is. Waar je bij andere helmen altijd wel wat weerstand voelt, voel je dit bij deze helm niet. Dit betekent ook dat de nek nog minder belast wordt, wat een fijne ervaring is tijdens het rijden. Dit geldt ook voor de microfoon die voorheen bovenop was geplaatst, dit veroorzaakte veel ruis en geluid van de wind. Door deze te verplaatsen in het wang kussen, is dit nu beperkt tot bijna geen geluidshinder meer.