16 januari 2022

Damesschoenentrend in de herfst en winter

De overgang naar de herfst brengt een reeks seizoensgebonden chaos met zich mee; langdurige duisternis, ijzige paden en koelere temperaturen om er maar een paar te noemen. We hebben ons vertrouwde sandaalseizoen gehad en we gaan nu de periode van onbekende in. Zoals de meeste tijden van het jaar kan het herfstweer onvoorspelbaar zijn, en als de donkere nachten toeslaan, kan het verleidelijk zijn om de buitenwereld buiten te sluiten en op de bank te kruipen met een warm drankje. Van herfst tot winter zijn er echter zoveel redenen om naar buiten te gaan en op verkenning te gaan; van winterse wandeldagen tot feestelijke avonden, er is altijd wel iets aan de horizon.

We houden van ontdekken in de herfst. Wandelen door gevallen bladeren in mooie pittoreske kleuren en pompoenen uitkiezen voor een lekkere zelfgemaakte soep. Hoewel het veranderende seizoen deze elementen van vreugde brengt, betekent de verandering in de elementen dat het altijd een goed moment is om onszelf te trakteren op nieuwe geschikte schoenen.

Met bont gevoerde laarzen

Als het op de winter aankomt, is warmte een essentieel onderdeel. Of het nu gaat om een ​​koude, ijzige ochtend op school, een kille woon-werkverkeer of een nat weekend, je wilt die warmte binnen houden en voorkomen dat je tenen die winterse kou voelen. Dames laarzen met bont maken niet alleen je winterensemble af, ze kunnen ook worden gecombineerd met verschillende strakke ensembles en zijn een traktatie voor je voeten.

Bij vele schoenenzaken zijn dames laarzen met bont ontworpen om de aandacht te trekken en een opvallend statement toe te voegen bij guur weer. We houden vooral van de bruine enkellaarzen met rits voor dames. Deze dames laarzen zijn niet alleen een veelzijdige aanvulling op jouw herfst/ wintergarderobe, ze hebben ook een thermoplastische elastomeerzool die uitstekend bestand is tegen chemicaliën en weersinvloeden, buigmoeheid en slijtvastheid. Combineer deze met een slank gesneden jeans of legging ingestopt, altijd een veilige gok, maar als je meer een statement wilt maken, kun je ze combineren met een wollen trenchcoat in een levendige kleur.