16 januari 2022
Canada goose heren

De populairste winterjassen van 2021

Ieder jaar zie je weer wisselende trends wanneer het gaat om winterjassen. Er zijn klassieke tijdloze jassen die altijd zeer gewild zijn en ook jassen die een statement maken door kleurgebruik. Bij bepaalde merken hoort natuurlijk meer dan alleen het logo. Een merk staat voor kwaliteit. In deze blog vertellen wij je precies welke merken deze winter zeer gewild zijn. Welk merk past het beste bij jou?

Canada Goose jas heren

Deze top-notch jassen zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden die je maar kan bedenken. Canada Goose houd je zelfs warm boven op de Mount Everest. De jassen zijn ontworpen in het noorden van Canada. Hier werken ze met de meest innoverende technieken om topkwaliteit te kunnen garanderen. Bovendien zijn ze in het noorden van Canada wel kou gewend, hierdoor weten ze beter hoe ze hierop moeten inspelen bij het ontwikkelen van de jassen. De jassen van Canada Goose beschermen je maar liefst tot temperaturen van -30 graden Celsius. Naast de warme winterjassen vind je ook mutsen en bodywarmers in het assortiment. De jassen zijn herkenbaar aan het prachtige logo op de mouw. Als avontuurlijke man is dit een absolute must-have en mag deze dus niet in jouw garderobe ontbreken. Bij Leurink Mode vind je de perfecte Canada Goose jas heren online!

Woolrich jassen

Woolrich is een merk met een eeuwenlange historie en is een gevestigde naam in de modewereld. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en dit merk je als je een jas van Woolrich draagt. De jassen zijn stijlvolt en ook nog eens ontzettend comfortabel. De jassen kunnen gedragen worden naar nette gelegenheden, maar misstaan ook zeker niet als je gaat voor een streetwear-look.

Parajumpers jassen

De jassen van de Italiaanse Parajumpers doen het ieder jaar goed. De jassen zijn geschikt voor iedere leeftijd. Ze hebben een sportieve uitstraling, zijn functioneel en ook nog eens erg stijlvol. Voor de modebewuste man is een hightech jas van Parajumpers een echte must-have. Ze hebben een uitgebreid assortiment zomerjassen, tussenjassen en winterjassen. Zo kan iedereen naar hartenlust een jas van Parajumpers shoppen. Ontdek de volledige collectie van Parajumpers heren bij Leurink Mode in Borne. Hier slaag je gegarandeerd!