16 januari 2022
assieraden-shop.nl

Dierbare herdenken met een mini urn

Wanneer iemand komt te overlijden ben je intens verdrietig wat logisch is. Nadat de uitvaart plaats heeft gevonden zal die kille stilte aanwezig zijn. De persoon zal na de uitvaart worden gecremeerd indien dit gewenst is. Jij kunt ervoor kiezen om een mini urn in huis te zetten met een klein beetje as van de overleden persoon. Uiteraard zijn er ook grotere urnen verkrijgbaar. Met een mini urn kan jij toch jouw dierbare herdenken en diegene een mooi plekje in huis geven.

assieraden-shop.nl

Niet alleen een urn is verkrijgbaar

Dierbare die komen te overlijden is intens verdrietig. Je weet dat die tijd ooit komt, maar wanneer het daadwerkelijk gebeurt ben je intens verdrietig. Dit geldt ook wanneer je een huisdier verliest. Vaak hebben mensen een trouwe viervoeter waar lief en leed mee gedeeld wordt. Zodra de hond, kat of konijn komt te overlijden is het baasje ook enorm verdrietig.

Door jouw huisdier waardig te cremeren en vervolgens plaatsen in een mini urn kan jij jouw dier nog steeds herdenken. Natuurlijk zijn er ook assieraden beschikbaar welke je kunt dragen. Denk hierbij aan een ketting of armband. Een ketting is verkrijgbaar in veel verschillende exemplaren. Ook met een klein stukje tekst erop kun je bestellen. De ketting kan je zelf vullen met de as van jouw dierbare.

Zilver, goud of toch edelstaal? Het ligt geheel aan jouw voorkeur waarvoor jij kiest. Op de website van Assieraden-shop.nl ben je aan het juiste adres wanneer je dit zoekt. Aantrekkelijke prijzen en tevens een snelle levering.