22 oktober 2021

Hatland, gewoon omdat een hoofddeksel stijlvol is

De modetrends bevestigen het: een hoofddeksel dragen is stijlvol. Het label Hatland werd in 1992 opgericht in Zwolle door Robert Ruesink. Vanuit zijn eigen ervaring creëerde hij hoeden, petten en mutsen die voor eens en voor altijd aan alle eisen voldeden. Het was een ambitieuze stap, maar ondertussen heeft Hatland de internationale markt veroverd. Hoeden, petten en mutsen van dit label maken ieders outfit compleet. Of je nu graag sportief, klassiek of hip gekleed gaat, een hoofddeksel geeft jou juist dat ene tikkeltje meer klasse.

Je hoofddeksel als volwaardig kledingstuk

Waar decennia lang een pet of een muts slechts diende om je te verwarmen, is het hoofddeksel nu ook een volwaardig onderdeel van je outfit. Hatland creëert daarom hoofddeksels in alle stijlen, maar ook in heel wat verschillende kleuren. Zo kun je perfect dat witte zomerjurkje combineren met een witte zomerse stro hoed. Of je kiest een wollen muts die perfect aansluit bij je wollen sjaal of handschoenen. En van handschoenen gesproken, Hatland heeft deze ook in zijn collectie. Handschoenen hebben namelijk eveneens terrein veroverd als volwaardig kledingstuk en horen er gewoon bij. Dankzij de grote Hatlandcollectie hoef je dus niet meer elke dag dezelfde muts, pet of hoed te dragen. Je past je hoofddeksel gewoon aan aan de kleding die je op dat moment wilt dragen.

Creëer je eigen stijl

Een pet of muts, een hoed of een zonneklep geeft een specifiek karakter aan je kleding. Door van hoofddeksel te veranderen krijg je plots een nieuwe look, en dit met een beperkt budget. Een rode ten opzichte van een witte hoed, een leren hoed in plaats van een stoffen hoed… je creëert met je hoed of muts je eigen karakteristieke uitstraling. Laat de kleur van je hoed perfect aansluiten bij je kleding. Of laat je muts mooi contrasteren met je sjaal of handschoenen. Speel gerust met vormen en kleuren. Kies unieke stoffen en materialen voor je hoed. Bij Hatland vind je voldoende creaties om je eigen stijl te creëren.