27 november 2021

Het perfecte cadeau

Het zijn geen makkelijke tijden voor mijn lieve zus Cindy. Ze heeft vorige maand haar knie laten opereren en moet nu revalideren. Ze kan geen kant op. Gelukkig steunen wij als familie haar door dik en dun en hebben wij een hele leuke verassing voor Cindy bedacht. Dit zal haar zeker goed doen.

Hoe het begon

Cindy is een jonge vrouw van 25 jaar en heeft veel ambities. Ze houdt enorm veel van paardrijden en speelt elke dag de piano. Met haar vriend was ze een stukje gaan paardrijden langs het strand van Den Haag, op een prachtige zonnige dag. Op een gegeven moment besloot haar paard om in het zand te gaan rollen. Dit had ze niet zien aankomen en zo kwam Cindy onder haar paard terecht met haar been. Uiteindelijk moest ze naar het ziekenhuis met een ambulance en werd ze meteen geopereerd. Iedereen was erg geschrokken en als familie gingen wij meteen naar haar toe. Haar vriend had de paarden veilig naar stal gebracht en volgde al snel. Na haar operatie stond haar kamer vol met bloemen en kaartjes. Ze heeft het goed gedaan. Daarom hebben wij voor Cindy een leuke dag voor haar geregeld.

Vrienden en familie opgetrommeld

We koesteren dat Cindy geluk heeft gehad met de val van haar paard. De operatie ging uitstekend en ze kan over drie maanden waarschijnlijk weer lopen. Dat is goed nieuws. Maar wat doe je in de tussentijd? Je kan nergens heen en je zit de hele dag in de woonkamer voor de televisie. Als familie hebben wij bedacht om haar te verassen, met alles waar zij van houdt. Een hele dag vol pret, cadeaus en liefde. Ik heb voor Cindy een paar Sendra laarsjes gehaald van Van Arendonk, die vindt ze zo mooi. Ik wilde haar echt even verwennen.

Mijn moeder had een heel verwenpakket voor haar gemaakt. Ze houdt enorm van Lavendel, dus hebben wij haar allerlei schoonheidsproducten gegeven met de geur van Lavendel. Als kers op de taart kwam haar vriend met 100 rozen aanzetten. Ik vond dit enorm romantisch en Cindy kon dit erg waarderen.

We hebben die dag heerlijk gegeten en Cindy was aan het einde van de dag erg moe. We hebben namelijk ook veel visite over de vloer gehad die dag. Het is wel even welletjes zo. We hebben haar bed naar beneden gebracht, zodat ze niet de trap op hoeft. Dat is erg onhandig met een been die niet kan buigen. Steun en liefde kan de mens soms echt een hart onder de riem steken.