27 november 2021

Hoe je je outfit kunt stylen met basisstukken

We kunnen profiteren van stukken die we al hebben en ze eenvoudig opnieuw stylen alsof we nieuwe kleding kopen. We zullen deze aanpak gebruiken om onze eenvoudige outfits er zeer stijlvol en karaktervol uit te laten zien. Hier zijn enkele basisstukken waarop je kunt vertrouwen (Bron: Maes & Hills):

Stijlen

Riem: Kies een brede riem in je favoriete kleur en draag deze aan de buitenkant van je jurk of broek (als deze ritsen heeft). Je kunt een lange of korte riem kiezen en matchen met je schoenen of laarzen.

Schoenen: Brede of lage hakken met dikke zolen werken het beste als je je benen wilt verlengen en een ronde lichaamsvorm wilt verbergen. Probeer tijdens het dragen van platte schoenen sandalen met enkelband om de outfit aan te vullen.

Ketting: Zorg ervoor dat je een dure draagt. De sieraden moeten rijk, elegant en gemakkelijk te stylen zijn. Je kunt ook statement armbanden, ringen of hangers gebruiken om jezelf wat meer stijlpunten te geven zonder andere accessoires te gebruiken.

Accessoires: je kunt je outfit aanvullen met een crossbody tas, een sjaal, enz. Kies een paar accessoires die passen bij de kleur van de broek of jurk die je draagt, zodat het eruit ziet als één item. Kies je bijvoorbeeld voor een koraal gekleurde boek en knalblauwe sieraden, dan is je ensemble helemaal af!

Streetstyle-ideeën om te proberen voor vrouwen ouder dan 60 jaar

Met de leeftijd verandert het figuur voor elke vrouw op verschillende manieren, iemand blijft slank en iemand verandert meer opvallend: volheid, vooral in de taille, benen, heupen.

Hoe moet je hiermee om gaan? Je hoeft alleen maar de principes van visuele outfit correctie te gebruiken en duidelijke silhouetten van een bepaalde vorm te kiezen. En kies ook de juiste kleurschakeringen. En eerlijk gezegd zou deze benadering in de samenstelling van de basisgarderobe van een vrouw op elke leeftijd moeten zitten.