22 oktober 2021

Stoere wintertruien

Elke man, ongeacht zijn leeftijd, ziet er onweerstaanbaar uit in een stoere wintertrui. Dat kan een model schipperstrui zijn met een rits in de kraag maar ook een sweatshirt of een hoodie. En wat dacht je van herentruien met een stoer kabelpatroon of Noorse accenten. Naar welk soort trui gaat jouw voorkeur uit en koop jij heren kleding online?

Sweaters of pullovers        

Heren kleding online kopen kan lastig zijn omdat hier nogal eens verwarring over is. Vooral omdat het woord Sweater ook het Engelse woord is voor trui. Toch is er een duidelijk verschil. Een Sweater of Sweatshirt is een sportieve meestal katoenen trui met elastische band aan de mouwen en de boord. Tegenwoordig zien we ook veel sweaters met capuchons, hoodies genoemd.  Een pullover is een trui die eigenlijk bedoeld is om over een overhemd te dragen. Ze zijn dan ook van veel dunnere stof gemaakt. Alle andere wintershirts zoals kabeltruien of Noorse truien worden onder de naam trui geschaard omdat die allemaal te dragen zijn zonder onderlaag.

Welke trui past bij jouw postuur

Ben jij een sportieve jonge man? Dan ga jij waarschijnlijk voor de sweater of hoodie. Gebreide truien zien we weer iets vaker bij mannen vanaf 30 jaar en ook senioren dragen vaak liever een heerlijk gebreide trui of pullover. Wanneer je kort bent van postuur, kun je langer lijken door een trui met V hals te kiezen in plaats van bijvoorbeeld een coltrui. Of bijvoorbeeld een trui met accenten op de hals. Door de nadruk te leggen op je hals lijk je al snel optisch langer. Voor lange dunne mannen geldt juist het omgekeerde. Zij kunnen dan juist weer beter kiezen voor een trui met een lekkere col of hoodie, waardoor hun postuur juist wat breder en stoerder lijkt. Herenzaak.nl heeft alle verschillende soorten truien in voorraad, deze zijn online te bestellen.