27 november 2021
Onesie

Zie jij jezelf al lopen in een onesie?

Misschien ken je het wel. Zo’n rare, grappig, chille onesie in de vorm van dieren, Pokemons, of andere bekende karakters. Je ziet ze veelal bij studenten en kinderen, maar ook zeker bij volwassenen. Maar ze zijn ook niet te missen tijdens de carnaval. Wat dacht je van 4 dagen feest in een chille outfit waarbij het totaal niet uitmaakt dat hij vies wordt? Je gooit hem namelijk zo in de was en al dat bier en wijn wat er overheen komt tijdens je carnaval dagen dat is er zo af.

Zie je in de bekende carnavalssteden zoals Den Bosch of Breda nooit de raarste onesies voorbij komen? De ene loopt er als een tijger, de ander als een panda en weer een andere loopt er als Pikachu. En veelal zijn dat dan de volwassenen, maar goed, daar is het carnaval voor uiteraard!

Onesie


Toch zie je voornamelijk dat onesies onder de studenten en kinderen het meest populair zijn. Kinderen trekken ze aan bij het chillen thuis voor de televisie of als ze bijvoorbeeld net gedoucht zijn. Het zijn super schattige outfits die erg leuk staan bij ze. Jouw eigen kleine beertje!

Studenten vinden het gewoon grappig om ze aan te trekken en ze komen daarom ook vaak tevoorschijn op studentenfeestjes, maar ook gewoon wanneer ze thuis zijn in hun studentenhuis om ze daar aan te trekken.

Ben jij bereid jezelf om te dopen tot een nieuwe Pokemon, of een bepaald dier? Je bent in ieder geval zeker niet meer de eerste die hem aantrekt!