16 januari 2022
stoere jongenskleren

Zo kleed je een jongen stoer aan!

Ben je op zoek naar toffe, stoere jongenskleding voor het aankomende seizoen? Dan kun je vast wel wat modetips gebruiken. Stoere jongenskleren die in de mode zijn, zijn er in overvloed. Maar wat zijn de grootste trends voor het schoolseizoen 2021/2022? In dit artikel hebben we de belangrijkste trends voor je verzameld. Kies ook voor stoere jongenskleren voor je zoon en laat hem er hip en eigentijds bij lopen! Succes en veel kledingplezier toegewenst!

stoere jongenskleren

Duurzame, stoer jongenskleren als trend

Een van de populairste trends van dit moment op het gebied van jongenskleding, is kleding die duurzaam en milieuvriendelijk is. Het gaat hierbij om kleding die op een duurzame, klimaatneutrale manier is vervaardigd. Een trend is voor duurzaamheid misschien een te groot woord, maar een must is dit soort kleding sowieso. Check daarom goed of de kleding die je voor je zoon wilt kopen duurzaam en milieuvriendelijk gemaakt is.

Kleding met leuke opdrukken

Een andere kledingstijl op het gebied van stoere jongenskleren die dit seizoen ‘in’ is, zijn kledingstukken – zoals jassen, T-shirts en truien -, die voorzien van van leuke, kleurige en stoere opdrukken. Die opdrukken kunnen van alles zijn: striphelden, exotische dieren of een stoere gekleurde tekst in een opvallend lettertype. Wat je ook kiest: kleurvariatie mag en is helemaal trendy! Kies dus gerust voor felle kleuren en laat je zoontje lekker stoer zijn!

Sportswear voor jongens is een van de grote 2021 trends

Een van de grote trends in 2021 voor jongens in 2021 is het dragen van sportswear. Sportieve kleding voor jongens is het helemaal. Je kunt dus gerust gaan voor leuke trainingspakken, al dan niet van de favoriete club van je zoontje, of gewoon neutrale spotkleding. Het leuke van sportkleding is dat de keuze enorm groot is . Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor hardloopkleding, voetbalkleding of een leuke tennisbroek voor je zoon.

Leuke patronen, zoals ruiten en motieven

Corduroy en velours broeken, truien en T-shirts met leuke ruitpatronen of andere motieven zijn een laatste grote trend van het komend seizoen. Met dit soort stijlvolle kleding komt je zoontje stoer en eigentijds voor de dag. Probeer het gewoon eens uit en verbaas je over de charme van je kind in eigentijdse kleding.